BUG SYSTEM

Prototype

År: 2022

Skole: VIA University College, 3. semester

Dette var et virksomhedsprojekt med Rumas, som laver erhvervsindretning og specialinventar. Sammen med en anden studerende fra min klasse skulle vi designe et møbel til den hybride arbejdsplads – her designede vi Bug System.

I dag arbejder flere og flere i storrumskontorer eller fælles arbejdsmiljøer samt hjemme. Den hybride og dermed nye form for arbejdsplads bliver mere og mere fremtrædende. Det kan skabe udfordringer for nogle mennesker at omlægge det, som man er vant til, og derfor skal vi at re-tænke de klassiske arbejdsmøbler- og miljøer og dermed kigge på, hvordan og hvor vi arbejder i dag.

Bug System består at fire forskellige moduler, der skal udgøre en skillevæg. De fire moduler er designet på baggrund af research omkring, hvad folk har brug for, og dermed mener vi at have designet noget, som passer til enhver. Vi designede en lamelvæg for at kunne lukke mere af for andre men også åbne op for dialog, en opslagstavle til dem som har brug for at have deres ting analogt, en mosvæg til at bidrage til det gode indeklima og til sidst et modul, som giver mulighed for opbevaring. Bug System er designet efter at kunne flyttes rundt på, så kontoret hele tiden kan være omstillingsparat, mens medarbejderne kan tage deres egne personlige moduler med sig. Bagsiden af modulerne består af valchromat, som er en stærkere og gennemfarvet MDF-plade.

Tak til Keflico for at sponsere valchromat til projektet.